Societat

Un jutjat d'Arenys de Mar envia a presó el suec acusat de matar la seva dona a Calella

L'home hauria abandonat el cos dins una maleta en un bosc proper a l'hotel i l'hauria intentat cremar

El turista suec acusat de matar la seva dona el passat dissabte, ha ingressat aquest dimecres a presó provisional sense fiança. Així ho ha estimat el jutjat d'instrucció número 3 d'Arenys de Mar després que la jutgessa li prengués declaració.

L'home que va ser detingut diumenge, havia passat a disposició judicial aquest dimecres al matí. Fins ara, tot indica que l'home hauria esquarterat a la seva parella a l'habitació d'un hotel de Calella on s'allotjaven, el passat dissabte 11 de juliol. Després de matar la dona hauria amagat el seu cos en una maleta. El fum l'hauria delatat quan intentava cremar la maleta en una zona de matolls propera a l'hotel.

Segons publiquen els mitjans suecs, el detingut és un home de nacionalitat sueca però d'origen xilè que residia prop d'Estocolm amb la seva parella, amb la que tenia un fill en comú. Aquests dies de juliol passaven les seves vacances a la costa del Maresme. L'home està acusat de la mort de la dona, tot i que encara s'ha de concretar si es tracta d'un assassinat o d'un homicidi.

Dilluns 13 de juliol, va tenir lloc a Calella un acte de rebuig d'aquests fets en el que l'alcaldessa del municipi, Montserrat Candini, va llegir un escrit que també va fer arribar a la Cònsol General de Suècia. En l'acte la regidora de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat va llegir un manifest de condemna de la violència de gènere i finalment es va fer un minut de silenci.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.