Osona/Ripollès

Torelló no afluixa

El primer cap de setmana de festa major va tenir una gran afluència de públic i sense rastre de pluja.

La festa major de Torelló ha arrencat amb molta potència. Després de l’aigua de la multitudinària Porronada de dijous, l’aigua no va tornar a fer acte de presència. A diferència de la festa de l’any passat, enguany el primer cap de setmana s’ha pogut celebrar amb total normalitat, tot i estar pendents del cel, ennuvolat i que va fer petites plogudes mentre no hi havien actes.

Divendres el rock-punk de Kaotiko i l’ska i reggae d’Itaca Band van fer saltar i ballar la zona esportiva durant la primera nit de concerts que van tancar les versions de Queen i de grans clàssics de la música d’Autoput.

Dissabte la festa va continuar a la tarda amb l’exhibició de bitlles catalanes i el primer passant de gegants de la festa. Un dels atractius del cap de setmana va ser el Polifang, que amb els anys ha agafat molt de protagonisme i s’ha produït un clar relleu de noies que hi participen. Enguany 22 noies de totes les edats van jugar dividides en tres equips: les veteranes, les novelles i les novelles de segon any. Després d’una primera eliminatòria entre novelles, la final va ser emocionant amb un empat a dos que va portar el partit dins el fang a la pròrroga. Finalment les novelles van donar la sorpresa i van superar les veteranes amb un gol d’or. La nit de dissabte es va tancar amb els concerts del grup local Flipats, Oques Grasses –que va tornar a omplir a rebentar la zona esportiva– o Deixebles Band. Falciots Ninja van ser una de les revelacions de la nit donant-se a conèixer per molta de la gent que hi havia a la zona esportiva però amb bona acollida.

Diumenge a la tarda es va fer el torneig de vòlei platja als jardins Vicenç Pujol. D’entre els quinze equips participants, la victòria va ser per a Swim Team, que va guanyar les tres edicions disputades als jardins i l’última de la zona esportiva. El grup Orelles de Xocolata va amenitzar la tarda.

Aquesta setmana segueix la festa. Dilluns, amb el Poliphilo i dijous començaran els actes institucionals amb el pregó i la Dansa de Torelló abans de la rematada final.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia