Societat

El far de Torredembarra rep un miler de visitants

Una de les novetats de la temporada turística de Torredembarra són les visites guiades al far, que es van estrenar el 19 de juny. Des d'aleshores han estat d'un miler el nombre de persones que han contemplat les vistes des del mirador, situat a 53 metres per damunt del nivell del mar. El far s'ha convertit en l'atractiu turístic d'aquest estiu i ha tingut una demanda tan alta que no queden places buides fins a final d'agost.

Els turistes i torrencs tindran fins al 13 de setembre per pujar, amb reserva prèvia, les 189 escales del far més alt de Catalunya. S'estableixen tres torns de visites, entre les vuit del vespre i les nou de la nit, que es fan en diversos idiomes. El recorregut té una durada de trenta minuts i s'organitzen grups d'un màxim de cinc persones. La visita al far té un preu de tres euros per a adults, 1,5 euros per als menors de 18 anys, titulars de carnet jove, i els de més de 65 anys.

Pel que fa al balanç turístic del juliol, segons el mostreig dels punts d'informació turística les estades en família encapçalen el rànquing de visites, amb un 53%, seguit del turisme en parella, amb un 25%. La majoria són de Catalunya, amb un 45%, seguit d'Aragó, amb un 15%. En l'àmbit internacional, l'Estat francès substitueix la caiguda del turisme rus amb un 15%, seguit de lluny per Alemanya, Bèlgica i Anglaterra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.