Societat

Uns setanta cellers, a la Fira de Vins de Pals

La 35a edició de la Fira de Vins i Caves de Catalunya i i el 20è Tast de Formatges se celebraran aquest cap de setmana (del 14 al 16) al pati de Ca la Pruna de Pals. Sota l'organització de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, s'oferiran degustacions de vins i caves de diferents denominacions d'origen catalanes, en les quals participaran una setantena de cellers i al voltant de 120 referències de vins i caves.  La denominació d'origen convidada de fora de Catalunya serà la DO Binissalem de Mallorca, amb sis cellers. 

El Tast de Formatges arriba aquest any a la vintena edició. Aquest 2015 s'oferiran fins a quatre varietat catalanes: el Brisat (formatgeria Mas d'Eroles, Adrall, Alt Urgell), el Tou dels Til·lers (Formatgeria Tros de Sort, Sort, Pallars Sobirà), el Mogent (Formatgeria Mogent, Sant Antoni de Vilamajor, Vallès Oriental) i el Serrat (Formatgeria Serra del Tormo, la Torre de l'Espanyol, Ribera d'Ebre).

Els visitants podran tastar els diferents vins, caves i formatges, en uns paquets tancats. El tast de quatre vins o caves costarà 8 euros; el mateix preu que valdrà el tast de formatges. El combinat de quatre begudes i quatre formatges tindrà un preu de 12 euros. L'horari serà, tots tres dies, de dos quarts de vuit del vespre a dos quarts de dotze de la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia