Osona/Ripollès

El CE Roda de Ter, de celebració

El club es posa com a objectiu millorar la gestió del futbol base i evitar la fuga de jugadors.

El Club Esportiu Roda de Ter celebra aquest any el seu 75è aniversari i es consolida com un dels equips històrics de la comarca. Per la seva feina feta al futbol base, per un primer equip que els últims anys s’ha mogut entre la Tercera i la Segona Divisió catalana i per la seva vinculació amb el creixement del poble, el CE Roda de Ter és un referent per molts dels altres equips d’Osona.

De cara a l’aniversari, el seu president, Pere Serra, afirma que “la celebració no serà ostentosa, sinó dins de les nostres possibilitats”. Una presentació del futbol base més lluïda, un llibre històric del club que s’està preparant, alguna roda de premsa i algun partit amistós contra un equip de renom són exemples del que es té pensat organitzar.

Serra creu que per seguir creixent i millorant com a club caldrà “cuidar més el futbol base”. En la seva gestió, aquest any s’hi han incorporat Roger Escarrabill i Nil Casals, dos nois de la casa amb experiència i titulats. Els últims anys el CE Roda ha estat una presa fàcil per altres equips de la comarca de categories superiors o de més renom. Per això el club necessita potenciar l’educació i la formació dels seus jugadors per fomentar un sentiment de poble i de club. Un paper important en aquesta formació és l’equip B del Roda, equip de pont entre el Juvenil i el primer equip, amb l’objectiu que els jugadors del planter estiguin el màxim d’anys possibles ajudant el club.

A banda del creixement del futbol base i la millora de la feina ben feta fins ara, el CE Roda té intenció de seguir potenciant les activitats fora de les lligues regulars. Com el Torneig de l’Amistat, que aquest any ha celebrat la 27a edició; la quina popular o les activitats d’estiu com el campus i el torneig de futbol 7. Esdeveniments que creen sentiment de poble i de club i que ajuden a millorar.

En definitiva, a partir d’aquest 75è aniversari el CE Roda de Ter espera mantenir el primer equip a Tercera o pujar a Segona catalana i fomentar el futbol base perquè marxin el mínim de jugadors.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia