Societat

L'abat Soler obrirà la festa a Santa Eugènia

El fill de la Rodona farà el pregó a la renovada frontissa entre Salt i Girona

L'abat de Montserrat, Josep Maria Soler, serà l'encarregat aquest any d'obrir la festa major del barri de Santa Eugènia de Girona, amb un pregó que farà el dia 10 de setembre, a les vuit del vespre, i que servirà per inaugurar per part dels veïns la nova frontissa que separa Girona i Salt. La festa major tindrà actes des del 4 de setembre fins al dia 17, i moltes de les activitats que fins ara es feien a la plaça del Barco passaran a programar-se a la frontissa que ara s'està culminant.

Soler és fill del sector de la Rodona del barri de Santa Eugènia i tindrà l'honor d'inaugurar la festa major en el tram acabat de reurbanitzar de la frontissa i que fa anys que els veïns batallen per veure'l enllestit. Després del pregó de l'abat de Montserrat, el cantant i veí del barri Àngel Daban cantarà la cançó El pont del Dimoni i la Nimfa. Aquell dia el sopar popular es farà a plaça del Barco amb ball amb l'Orquestra Montecarlo.

Gegants nous

L'endemà, amb la Diada, es farà el bateig dels nous gegants del barri, en Vicenç, el Dimoni del Güell, i na Gènia, la Nimfa de la Monar, que s'estrenaran en la cercavila popular amb la companyia dels capgrossos eugeniencs en Tomàs, l'Eugènia i el Dimoni del Pont.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.