Vallès Oriental

SUCCESSOS

Un home de 79 anys mor a la Garriga en caure-li al damunt un porxo a casa seva

Els fets han passat al número 35 del carrer Santa Margarida, a Can Poi

Un home de 79 anys ha mort aquest dissabte cap a dos quarts de sis de la tarda a la Garriga quan li ha caigut al damunt un porxo de casa seva, situada al número 35 del carrer Santa Margarida, a la zona de Can Poi. Els Bombers han retirat la runa per accedir a la víctima però l’home ja havia mort.

Segons han informat els Bombers, aquesta tarda han treballat "per rescatar el cos d’un home de 79 anys que ha mort en esfondrar-se-li al damunt un porxo de la seva finca" que està situada al número 35 de l’avinguda Santa Margarida. Els fets han passat "quan anava a retirar un vehicle del porxo".

L’avís ha arribat cap a dos quarts de sis de la tarda. "Immediatament s’hi han desplaçat quatre vehicles de Bombers, que han retirat tota la runa per poder accedir a l’home", que ja havia perdut la vida quan hi han pogut arribar.

Els Mossos d’Esquadra investigaran les causes de l’esfondrament del porxo, que se sostenia amb una estructura de fusta. Al lloc dels fets, s’hi han traslladat tres dotacions de la policia catalana i efectius de la Policia Local de la Garriga.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia