Vallès Oriental

La Garriga recupera la recollida d’escombraries els dilluns

La Garriga recupera la recollida d’escombraries els dilluns i tornarà a tenir-ne els set dies de la setmana, segons ha informat l’Ajuntament. El servei s’ha recuperat aquesta mateixa setmana. El camió bicompartimental que recull les fraccions de rebu

L’Ajuntament assenyala que aquesta reorganització del servei s’ha plantejat per minimitzar les molèsties per olors i lixiviats que es generen, en especial a l’estiu, i que s’han notat especialment amb les onades de calor d’aquest estiu.

La Garriga va reduir un dia la recollida de la matèria orgànica i el rebuig com una de les mesures d’estalvi introduïdes quan va començar la crisi econòmica i es van reduir els ingressos municipals. La Garriga va decidir deixar de fer la recollida en dilluns per poder mantenir el mateix preu introduint algunes millores addicionals en el servei. Eren millores incloses en les clàusules d’una adjudicació del servei de neteja al municipi de principi de 2011. Des de llavors, el servei s’havia fet sis dies a la setmana.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia