Societat

La Vall d'Uixó incrementa en 60.000 € les prestacions individuals

Més de 500 famílies es beneficiaran d'aquesta mesura que garanteix que puguen fer front a les seues necessitats bàsiques

L'equip de govern progressista de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha anunciat que s'incrementarà en 60.000 euros la partida destinada a les prestacions econòmiques individuals ( PEI ) .

El primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis Socials, Antoni Llorente , ha explicat que aquesta decisió respon al fet que la prioritat és “ rescatar les persones que estan patint”.

Gràcies a aquesta mesura es veuran beneficiades voltant de 550 famílies aquest any. Les PEI són “l'eina que tenim a l'administració local per socórrer les persones que més ho necessiten” , ja que són ajudes directes “que garanteixen que els que pitjor ho estan passant puguen subsistir i fer front a les seues necessitats bàsiques i fonamentals” .

Aquesta modificació de crèdit s'aprovarà en el ple ordinari del proper 3 de setembre i el nou equip de govern està estudiant poder incrementar aquesta quantitat, perquè asseguren tenir molt clar que han d'atendre les necessitats dels vallers i valleres, malgrat que la situació econòmica en què s'han trobat no és la desitjada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.