Societat

El pregó de Quimet Sans obre la festa de l'Arboç

El pregó del casteller Joaquim Sans i Sans, conegut com a Quimet Sans, encetarà aquest divendres els actes de la festa major de l'Arboç, on tornaran a tenir protagonisme els actes més tradicionals i populars com les cercaviles, l'exhibició castellera i la carretillada.

Quimet Sans és tota una institució a l'Arboç. Impulsor i component de diverses entitats i associacions del municipi, va ser fundador de la colla castellera els Minyons de l'Arboç i amb 80 anys continua col·laborant-hi. El pregó començarà a dos quarts de nou del vespre a la plaça de la Vila i tot seguit, a la plaça de la Puntaire, tindrà lloc un sopar fred a peu dret. El mateix divendres a la nit hi ha una àmplia oferta per a la gent més jove amb música electrònica trance i techno i on destaca l'actuació del grup ebrenc Pepet i Marieta, que presentarà el seu darrer disc i les seves cançons més conegudes. El programa de la festa de l'Arboç, que s'allargarà fins dimecres, inclou moltes activitats esportives (bàsquet, bitlles), tot i el que el plat fort serà dissabte, diumenge i dilluns amb les cercaviles i exhibicions de balls populars i les exhibicions castelleres, que enguany tindran com a protagonistes els Minyons de l'Arboç, els Xicots de Vilafranca, els Castellers de Vilafranca, la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia