Vallès Oriental

SUCCESSOS

CCOO denuncia l’agressió a un revisor d’un tren a Mollet a qui van mossegar l’orella

El viatger no portava bitllet, segons el sindicat

CCOO ha denunciat l’agressió a un revisor de tren de la línia de Vic que s’ha produït dissabte a l’altura de l’estació de Mollet-Santa Rosa. Segons el sindicat, un passatger sense bitllet es va llençar damunt del revisor i li va mossegar i seccionar el lòbul d’una orella. Després, va fugir..

Els Mossos busquen un home que està acusat d’agredir un revisor de tren de la línia de Vic aquest dissabte a l’interior d’un comboi que circulava per l’entorn de Mollet. Segons ha denunciat el sindicat CCOO, el passatger, que anava sense bitllet, va llençar-se damunt del revisor i li va mossegar una orella. D’aquesta manera, li va seccionar el lòbul. L’home va haver de ser trasllladat a l’Hospital de Mollet, on li van fer una primera assistència sanitària. Després, va ser traslladat i operat en un altre centre sanitari per mirar de reconstruir-li el lòbul afectat.

Segons han explicat fonts de CCOO i han confirmat els Mossos a EL 9 NOU, el viatger va fugir del tren a l’estació de Mollet-Santa Rosa. De moment, no se l’ha pogut localitzar. Amb tot, hi ha una investigació oberta i la policia catalana treballa per poder-lo detenir a partir de les dades aportades pel mateix revisor, que va denunciar els fets, i per altres persones que anaven al tren i que en van ser testimonis.

Segons CCOO, aquesta agressió “posa de manifest les condicions de precarietat extrema de seguretat en la qual els interventors de Rodalies de Catalunya presten el seu servei en trens i estacions. Les agressions a treballadors i viatgers són reiterades i insostenibles, excessives en relació a altres maneres de transport de la ATM”

En un comunicat, “CCOO denuncia les precàries condicions de seguretat als trens i estacions tant per als treballadors de Rodalies de Catalunya com pels milers de viatgers diaris que utilitzen el servei”. En aquest sentit, donen a conèixer que el mateix dissabte i en la mateixa línia de Vic, hi va havei furts i intimidacions a viatgers protagonitzats per uns individus amb arma blanca”.

A partir de l’agressió de dissabte, els revisors de la xarxa de rodalies de Barcelona han decidit no demanar més els bitllets als passatgers, segons han anunciat des del sindicat.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia