Societat

La vida social

Més públic al White Summer de Pals

La quarta edició es tanca amb un total de 58.000 assistents

Els organitzadors, satisfets, aposten per continuar innovant l'estiu que ve

El recinte del festival White Summer, al Mas Gelabert de Serres de Pals, va tancar les portes diumenge a la nit amb unes dades d'assistència de 58.000 visitants durant els setze dies que ha estat obert al públic. Pels organitzadors, el balanç de la quarta edició és molt satisfactori, ja que han guanyat un terç de visitants respecte a l'any passat i s'ha elevat el nivell d'expositors i artistes convidats, amb un espectacle de la companyia de la coreògrafa Sol Picó o un concert d'Alfonso Villalonga.

La directora del festival, Miryam Cuatrecasas, destacava que, tot i els diversos dies de pluja, l'edició ha estat “esplèndida i intensa”. Els visitants que hi han anat passant des del 6 d'agost han gaudit de la fusió entre un mercat d'artesania i articles creatius, espectacles, activitats a l'aire lliure i atraccions com ara la fira de camionetes de menjar ràpid –les conegudes com a food trucks–, que han monopolitzat moltes de les imatges que els assistents difonien i compartien a través de les xarxes socials.

Nous reptes

Però més enllà de l'èxit, Cuatrecasas avançava que les aportacions de visitants i participants al llarg d'aquests dies donaran lloc a novetats en l'edició de l'estiu vinent. L'evolució –assenyalen els promotors– continuarà centrada en els valors de la llibertat creativa, la solidaritat, el respecte, l'ecologia o el bon fer, i, més enllà de la preocupació per les xifres de públic, es volen consolidar com a “mercat d'experiències”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia