Osona/Ripollès

El Folgueroles fa història i es classifica per a la final de la Copa Catalunya amateur

El Folgueroles ha fet història aquest cap de setmana aconseguint classificar-se per a la final de la Copa Catalunya Amateur de futbol gràcies a la seva victòria davant l’Abadessenc, equip que ha pujat a Primera Catalana.

  • VÍDEO: 211264

Els folguerolencs en van tenir prou amb un solitari gol de Vioque tot just iniciar-se la segona part per tombar els ripollesos. La final es disputarà diumenge a Vilassar de Mar i el rival del Folgueroles serà el Suburense.

El Folgueroles s’ha convertit en l’equip revelació de la Copa Catalunya Amateur. El conjunt, campió del seu grup de Quarta Catalana i recent ascendit a Tercera Catalana, ha superat equips de categoria superior com el Vic Riuprimer, el Palafolls, Les Franqueses i dissabte l’Abadessenc a semifinals.

Els osonencs, però, van patir més que mai per poder accedir a la final. L’Abadessenc va agafar les regnes del partit des del principi i va assetjar en diverses ocasions la porteria del Folgueroles que es va tancar al darrere i va veure com els visitants perdonaven les ocasions més clares. En canvi, els locals no van perdonar a la represa i Martí Vioque va marcar l’únic gol del partit al minut 46.

L’Abadessenc no es va rendir i va continuar atacant al Folgueroles, però els de Ricard Farrés van defensar molt bé i van evitar l’empat. De fet, l’equip fins i tot podria haver ampliat la diferència si el mateix Vioque hagués marcat un penal que el porter de l’Abadessenc Joel va aturar. Al final, els nervis van fer embogir el partit però el Folgueroles va saber mantenir l’avantatge.

La final es disputarà el proper diumenge a les 10 del matí a Vilassar de Mar i el rival del Folgueroles serà el Suburense, que aquest cap de setmana ha superat el Vila-seca a la tanda de penals, després d’empatar a dos gols.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia