Osona/Ripollès

Rovira, Pascal i Castellà encenten la campanya de Junts pel sí a Osona

La precampanya de les eleccions catalanes del 27 de setembre ha començat també a Osona. Junts pel sí, la candidatura independentista en què conflueixen partits i entitats sobiranistes, l’estrenava a Torelló.

  • VÍDEO: 211555

En un espai privat, els jardins de Can Vilar de Torelló, Junts pel sí encetava la precampanya a Osona de cara a les eleccions del 27 de setembre. Unes 300 persones van assistir a la tertúlia, moderada pel periodista i professor universitari torellonenc Enric Xicoy, i que va reunir representants de tres dels partits que donen suport a la candidatura Junts pel Sí.

Hi eren les osonenques Marta Rovira i Marta Pascal, d’Esquerra i Convergència, respectivament, i que ocupen els llocs 9 i 16 de la acandidatura, i Antoni Castellà, de Demòcrates de Catalunya -partit que han format els independentistes d’Unió, que va al número 22. Durant l’acte, els candidats van fer èmfasi en què les eleccions seran plebiscitàries, perquè substituiran el referèndum que l’estat espanyol ha impedit. En una campanya també atípica, que volen que comenci amb una mobilització massiva l’11 de setembre a la Meridiana, Junts pel sí se centrarà en els arguments a favor de la independència

Junts pel sí considera que els resultats del 27 de setembre haurien de donar una majoria com a mínim d’escons per encetar el procés cap a la independència. Castellà, Pascal i Rovira es mostraven convençuts que Osona hi jugarà un paper important.

Dilluns, a Manlleu, s’hi farà el segon acte de la precampanya de Junts pel sí a Osona, que se sumarà a les parades informatives que la candidatura portarà a diferents municipis. El comitè de campanya a la comarca el formen representants de Convergència, Esquerra, Mes, Reagrupament i Solidaritat.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia