Osona/Ripollès

El CAT fa nosa

Multen un veí de Taradell amb 200 euros a Peníscola per portar l’adhesiu del CAT enganxat a la matrícula del seu cotxe.

Jordi Marrades és un veí de Taradell que aquest mes d’agost va anar a passar uns dies de vacances a Peníscola (Castelló). Però se’n va emportar un mal record: la policia el va multar amb 200 euros per portar l’adhesiu del CAT a la matrícula del seu cotxe que, tot s’ha de dir, tenir perfectament aparcat. Marrades s’està rumiant si presenta un recurs, “però m’han dit que hi ha poques possibilitats que em treguin la multa”.

Tot plegat va passar el 16 d’agost a la matinada. Marrades tenia el seu Seat León correctament aparcat en un pàrquing de zona blava de la ciutat. Al matí es va llevar d’hora, abans que comencés l’horari de pagament, per evitar precisament que el multessin. La seva sorpresa, però, va ser quan va veure que al parabrisa ja n’hi tenia una. “Me l’havien posada a 3/4 d’1, mentre jo estava dormint, i per portar el CAT a la matrícula”, explica Marrades. Ell sospita que els agents que el van sancionar “es van fixar en l’adhesiu groc que també porto, on diu ‘Catalunya nou estat independent d’Europa’, i arran d’això van veure que també portava el CAT; si no, no m’ho explico”, tenint en compte que era fosc i el vehicle estava degudament estacionat. Segons van escriure els agents de la policia al full de denúncia, la multa és per circular amb un vehicle que té “obstacles” a la placa de la matrícula “que obstaculitzen la seva lectura o identificació”. Marrades diu que es va sorprendre molt “i em vaig indignar amb aquesta colla de feixistes”, i afegeix que “a sobre que vas a donar negoci a fora de Catalunya, t’ho paguen d’aquesta manera”. El taradellenc creu que la policia hauria d’invertir més temps a solucionar problemes més greus, “com ara la venda il·legal a la platja, que n’hi ha molta”. Marrades és contundent: “Ho trobo molt patètic.”

Pelut per presentar un recurs de sanció

La intenció de Jordi Marrades és presentar un recurs contra la multa de 200 euros que li han posat per portar l’adhesiu del CAT enganxat a la matrícula del seu cotxe, però alhora és conscient que ho té molt pelut. Després de consultar-ho i saber que no ho té fàcil, Marrades diu que potser provarà de presentar-lo a través de l’asseguradora del seu cotxe. De moment, no ha pagat la multa de 200 euros, tenint en compte que si la paga dins el termini establert tindrà una reducció del 50% i només haurà de pagar 100 euros. Aquest no és l’únic cas d’un conductor multat per portar l’adhesiu del CAT a la matrícula del cotxe. Precisament aquest mes d’agost la Guàrdia Urbana de Barcelona va sancionar pel mateix motiu el popular periodista Miquel Calçada, més conegut com a Mikimoto.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Òscar Escuder
President de Plataforma per la Llengua

“Hem de revertir la tendència del baix ús social del català”

Barcelona

Malgrat, exemple per a Greenpeace

Malgrat de Mar
LA crònica

Bronzo, on es pot tastar Venècia sense sortir de Barcelona

BANYOLES

Impulsen un manifest perquè el Monestir de Sant Esteve passi a ser de la ciutat

BANYOLES
sanitat

L’OMS declara la verola del mico emergència internacional de salut pública

barcelona
meteorologia

Protecció Civil manté l’alerta per pluges, que poden ser localment intenses

Barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

Inundacions en el dia més plujós des del temporal Glòria

CASSÀ DE LA SELVA

Més de 150 visualitzacions en els continguts de la nova app “Platges i litoral”

palafrugell
successos

Detingut a Lleida per l’estafa de l’estampeta

Lleida