Vallès Oriental

Mat Holding enfilarà les vendes per sobre dels 200 milions aquest any

El creixement del primer semestre és del 41% després de la compra de la israeliana Dorot

Les vendes del grup Mat Holding durant el primer trimestre de l’any han superat en un 41% les registrades en el mateix període de 2014.

La xifra de negoci, de 128 milions d’euros, situen les previsions de facturació al tancament d’aquest exercici clarament per sobre dels 200 milions d’euros. El fort creixement en les vendes del grup té com a fita clau l’adquisició, el mes de setembre passat, de la firma israeliana Dorot, que ha empès la divisió d’aigües del grup, amb un creixement respecte a l’any passat del 88%. A aquesta aportació s’hi ha d’afegir el creixement que han aportat les altres divisions ja consolidades en el grup.

Els mercats internacionals han estat determinants per a l’impuls de les vendes del grup, amb seu a Parets. Les exportacions han crescut un 70% respecte a l’any passat. Ara, el mercat internacional ja representa més de la meitat de la facturació total, per primer cop en la trajectòria de la companyia

L’activitat fitosanitària continua sent la principal del grup. Ha aportat més de 70 milions a la facturació global, amb un creixement del 17% respecte a l’any passat. A través d’Industrias Químicas del Vallès (IQV), amb seu a Mollet, l’empresa és el principal productor mundial de sals de coure per a l’agricultura.

La divisió d’aigües guanya pes progressivament en les vendes del grup. Actualment ja representen el 45% del total de facturació. Les vendes van ser de 58 milions d’euros, un 88% més que fa un any.
“Els resultats del primer semestre ens reforcen com a companyia global. Els mercats internacionals són el nostre principal motor de creixement”, apunta el conseller delegat del grup, Pau Relat. “L’adquisició de Dorot l’any passat ens ha donat accés a nous mercats que estan beneficiant totes les companyies del grup”, afegeix.

El grup no descarta futures compres per continuar incrementant la presència global. Aquestes possibles adquisicions formen part del pla estratègic que la companyia està perfilant i que tindrà aplicació per als tres anys vinents. En aquest mateix pla es definirà l’ús definitiu que es donarà al solar que el grup va comprar a Acciona l’any passat, situat a tocar de la seu de Parets.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mor atropellada pel tren una menor en un pas a nivell de Montcada

MONTCADA i REIXAC
Societat

Mor Joan Carles Grau, director tècnic de Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria

Nova app per apropar la informació municipal als ciutadans

SANTA CRISTINA D’ARO

Bicicletes elèctriques al port de Tarragona per al desplaçament dels treballadors

TARRAGONA

Enllestida la reforma de la passera de l’estació dels FGC a Les Fonts de Terrassa

TERRASSA

La Sindicatura de Comptes alerta de dèficits en ciberseguertat a l’Ajuntament de Mataró

MATARÓ

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès ja compta amb la unitat d’hemodiàlisi per a 40 pacients

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
ciència

Arrenca l’LCA Food Conference, un congrés mundial sobre la sostenibilitat ambiental dels aliments

Barcelona
educació

Els comuns esquiven ara parlar de la sisena hora i s’obren a altres “fórmules”

barcelona