Vallès Oriental

Parets celebrarà al setembre el primer Festival Parc de la Linera

Illa Carolina i el CEM Maria Grever, entre els participants

Amb l’objectiu de dinamitzar l’escena independent del Vallès amb una àmplia proposta musical, el col·lectiu cultural Binary Emorions Knights ha impulsat el Festival Parc de la Linera, que se celebrarà a Parets el dissabte 12 de setembre.

D’aquesta manera volen oferir una alternativa d’oci de qualitat i plena de color, allunyada de la massificada nit barcelonesa. El festival es farà des de les 12 del migdia fins a les 2 de la matinada. L’entrada serà gratuïta i hi haurà estands relacionats amb el món de la música.

El cartell està format per una dotzena de propostes que destaquen pel seu atreviment, joventut i experimentació. Alguns dels grups participants en aquesta primera edició del festival són els paretans Illa Carolina, Black Islands, Cala Vento, Redthread, Cenetaph, Grushenka, Jilguero, Jessica & The Fletchers, Categoría Reina, Errático o Grums. També destaca la participació de l’escola creativa Maria Grever, de Parets, que ha col·laborat en festivals com el Primavera Sound. A més, hi participaran els discjòqueis locals DJ Sweet, Neil Hate SJ Set i Prins Revival DJ.

Entre agost i octubre de 2014, aquest col·lectiu ja va organitzar una primera acció amb un cicle de concerts integrats per 26 propostes artístiques.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.