Vallès Oriental

La Diputació accepta que es replantegi el projecte de construcció de la rotonda de Marata

Dues comissions tècniques faran una avaluació de la proposta

La Diputació de Barcelona ha acceptat que es faci un replantejament del projecte de construcció d’una rotonda a la cruïlla de la carretera de Corró d’Amunt amb el camí de Llerona a Marata. El diputat Jordi Fàbrega es va reunir aquest dimarts amb l’alcalde, regidors i representants dels veïns.

El diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, s’ha reunit aquest dimarts amb l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, diversos regidors i representants dels veïns per parlar del projecte de construcció d’una rotonda a la cruïlla de la carretera de Corró d’Amunt (la BV-5151) amb el camí de Llerona a Marata.

La Diputació accepta que dues comissions tècniques integrades per representants del municipi facin un estudi del projecte que, mentrestant, no s’executarà. “Esperarem que les dues comissions de treball tinguin les seves conclusions”, ha dit Fàbrega. La solució pactada es preveu poder-la executar durant l’any que ve.

L’alcalde Colomé ha explicat que les comissions començaran a treballar en pocs dies. Les dues comissions són fruït d’un acord de ple.

D’altra banda, la Diputació també aplicarà mesures provisionals per millorar la seguretat de l’actual cruïlla que podrien estar instal•lades en un mes o un mes i mig.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia