Societat

Èxit de la 53a Festa del Pedal del GEiEG

Més de tres-centes persones participen en la tradicional passejada ciclista

Més de tres-centes persones van participar ahir al matí en la 53a Festa del Pedal del GEiEG que va enllaçar Girona, Bescanó i Sant Gregori. Els ciclistes van sortir a les nou del matí de la plaça de Catalunya de Girona després del tret de sortida donat per l'alcalde, Carles Puigdemont. A causa de la pluja caiguda els dies anteriors, el recorregut no ha estat exempt de dificultats, sobretot a causa del fang que els participants van trobar a l'altura de Bescanó, però es va solucionar. Un cop van arribar a Sant Gregori, els participants van poder gaudir de l'esmorzar preparat per l'organització i un petit descans. La represa per la via verda fins a Girona es va fer sense problemes i 200 dels inscrits es van desplaçar fins al complex esportiu del GEiEG a Palau per finalitzar la jornada amb un dinar de germanor. L'objectiu del GEiEG és que els participants puguin gaudir en família d'una sortida en bicicleta, amb bona companyia i passant una estona agradable.

Aquesta edició ha disposat novament de la col·laboració d'Àrea Adaptada i, com a novetat, el patrocini i suport de Válida sin Barreras. En acabar el dinar, els membres d'Àrea Adaptada van lliurar els diplomes acreditatius als participants de mobilitat reduïda, un petit detall lliurat per Isabel Muradàs, tinent de l'Ajuntament de Girona; Francesc Cayuela, president del GEiEG, i Josep Lluís Eusebio, vicepresident del GEiEG.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia