Societat

Puig denuncia “l'hostilitat'' del Govern espanyol per presentar recursos contra les lleis de comerç i consum

El conseller d'Empresa assegura que aquesta actuació vol obstaculitzar polítiques que pretenen ajudar a persones en situació de pobresa energètica o que puguin ser desnonades

El Departament d'Empresa i Ocupació considera que els dos recursos del Govern espanyol davant el Tribunal Constitucional impugnant les lleis de consum i de comerç són un signe “d'hostilitat'' a l'autogovern de Catalunya. El conseller Felip Puig assegura que aquests recursos contra normes catalanes en l'àmbit del comerç i del consum són una mostra més dels intents de l'executiu de Rajoy de posar traves a les mesures que desplega el Govern per “ajudar a les persones en situació de pobresa energètica o les que puguin patir desnonaments'' dels seus habitatges. Puig ha anunciat que demanarà al Tribunal Constitucional que aixequi la suspensió de les normes catalanes impugnades pel Govern espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia