Vallès Oriental

Palautordera haurà de renovar la xarxa d’aigua pels problemes de pressió

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera haurà de renovar completament la xarxa de distribució d’aigua potable al municipi pels problemes amb la pressió de l’aigua que afecten el subministrament als habitatges.

De moment, el consistori està fent actuacions puntuals a la xarxa per solucionar les deficiències però, per resoldre-ho de forma definitiva, caldrà la modernització de les canonades.

Segons han informat fonts municipals, hi ha dos factors que provoquen aquesta situació. Per una banda, l’antiguitat dels tubs i la manca de manteniment que s’ha fet. “Han portat a un deteriorament progressiu tant de les canonades com de les vàlvules”. A més, aquest mal estat fa que hi hagi punts on les canonades i les vàlvules estan debilitades i per això “quan hi ha increments de consum en hora punta, la xarxa no té prou capacitat de subministrament, ja que no pot passar tota l’aigua demanada”.
Aquest estiu es van detectar fluctuacions en el subministrament d’aigua al poble que van provocar baixades de pressió i cabal a les hores punta de consum.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.