Societat

SOCIETAT

Arrenca la campanya “Berenar solidari” per nens en situació de risc

La Creu Roja i l'empresa d'embotits Espuña nascuda a Olot han engegat aquest mes una campanya per donar a aquells nens que es trobin en una situació vulnerable un “entrepà solidari”. Tothom que comparteixi una fotografia del seu berenar a les xarxes socials amb l'etiqueta #berenarSolidari o #meriendaSolidaria contribuirà a transformar una fotografia en un entrepà que Espuña entregarà a infants atesos per la Creu Roja per patir inseguretat alimentària.

El seguiment de la campanya solidària es podrà fer en directe a través de la pàgina web creada especialment per anar mostrant el nombre de berenars socials compartits a les xarxes socials.

Espuña col·labora d'aquesta manera amb el projecte “Aliança Humanitària per a l'alimentació infantil” que Creu Roja va posar en marxa el Maig de l'any passat per poder atendre tots els projectes destinats en aquesta línia.

El president de la Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera, agraïa la col·laboració de l'empresa d'embotits i alertava de que “les dificultats socials i econòmiques per les que avui dia passen moltes famílies exigeixen unir esforços entre les entitats socials i el món empresarial”.

L'arrencada d'aquesta campanya solidària té el seu origen en els resultats d'un estudi per conèixer la situació d'inseguretat alimentària -manca d'alimentació saludable -de les famílies amb criatures que són ateses per aquesta ONG.

L'estudi conclou que el 92% de les famílies ateses per Creu Roja pateixen inseguretat alimentària, el 41% dels quals és moderada i el 22%, severa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia