Societat

Jornades professionals a Solsona sobre el tracte a la gent gran

Més de 120 professionals dels àmbits social, sociosanitari i d'atenció a la gent gran d'arreu de Catalunya van participar dijous en la primera edició de les Jornades amb Tracte, promogudes per l'Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès. Les jornades són el colofó de la campanya Tracta'm bé, que va iniciar-se l'any 2012 i que tenia com a objectiu prevenir els maltractaments envers la gent gran i promoure els bons tractes. La coordinadora dels Serveis Socials del Consell Comarcal, Carme Colilles, ha fet un balanç molt positiu de la campanya i creu que s'ha aconseguit “fer reflexionar la gent sobre que cal ser més respectuós, s'ha de saber escoltar i tenir en compte les persones grans”.

La primera edició d'aquestes jornades, que està previst que tinguin continuïtat, té com a títol Ètica, bon tracte i innovació en l'atenció a la gent gran i ha inclòs diverses ponències, entre les quals han destacat la del filòsof Francesc Torralba i la de l'expert en màrqueting i creativitat en polítiques públiques Toni Puig, que ha parlat sobre la innovació i creativitat en l'àmbit dels projectes socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.