Societat

Badalona prescindirà aquest any de l'arbre de Nadal blau ideat pel PP

El nou equip de govern fulmina la decoració que tanta controvèrsia va aixecar

Tampoc es faran projeccions a la façana de la casa de la vila

“La casa de la vila és la casa de tots i no pot semblar un centre comercial.” Amb aquestes paraules, el regidor de Comerç, Àlex Mañas, defensa un canvi d'orientació en la decoració i les activitats nadalenques que s'han fet a la plaça de la Vila de Badalona mentre el PP ha estat al capdavant del govern municipal.

L'arbre de Nadal blau, que es va convertir en un dels símbols del govern d'Albiol, serà el primer sacrificat dels canvis. Mañas ha garantit que la plaça de la Vila no tornarà a estar presidida per l'estructura blava amb forma cònica que s'havia instal·lat per la campanya de Nadal durant els quatre anys que Albiol va ser alcalde de Badalona.

El fet que l'arbre fos blau, el color corporatiu del Partit Popular, havia aixecat tota mena de suspicàcies i va desencadenar molta polèmica, ja que, a més, la utilització d'aquest color no es va limitar a l'arbre de Nadal durant els anys que Albiol va ser alcalde, sinó que els globus que repartia l'Ajuntament en celebracions com ara la fira de Sant Jordi i el mocador de les últimes Festes de Maig també eren blaus.

Així mateix, Àlex Mañas ha avançat que desapareixeran les projeccions audiovisuals que s'havien fet a la façana de la casa de la vila durant els darrers dos anys, que presentaven motius nadalencs amb efectes de llum i so i representacions en tres dimensions. El regidor de Comerç assegura que la decoració de l'edifici municipal més emblemàtic de la ciutat “s'ha de correspondre amb el seu caràcter institucional” i que estan treballant en una proposta de dinamització comercial alternativa per a la campanya de Nadal.

LA FRASE

La casa de la vila és la casa de tots els badalonins i no pot semblar un centre comercial
Àlex Mañas
Regidor de Promoció Econòmica

LA XIFRA

4
anys
s'ha posat l'arbre de color blau al centre de la plaça de la Vila de Badalona, els que Albiol ha estat d'alcalde.

S'acaben els talls de trànsit al centre per les festes

Els botiguers respiren alleujats per l'anunci del regidor de Comerç que aquestes festes no hi haurà talls de trànsit al centre coincidint amb els dies de més activitat comercial com s'havia fet els dos anys anteriors. El president de Badacentre, Cinto Gubern, celebra la decisió i assegura que era una de les demandes dels botiguers de la seva associació, que aplega els establiments dels carrers més comercials del centre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.