BARCELONA (Barcelonès)

41è Aplec de la Sardana de les Roquetes

Sardanes i fanalets

Poques vegades es poden escoltar plegades quatre cobles de la categoria de La Principal de la Bisbal, Els Montgrins, Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Principal del Llobregat. Tampoc és habitual que a l'hora del cafè, després d'un bon dinar (paella d'arròs, botifarra amb patates, pastís d'aplec, pa i vi, per 15 euros), i abans de la sessió de la tarda, una formació com la Banda Simfònica de les Roquetes faci un petit «concert d'esbarjo». I encara menys que la sardana de conjunt de la tarda es balli amb uns 1.700 fanalets encesos. Tot això, a l'aplec de les Roquetes.

Dia 18. Lloc: parc de la Guineueta (a les 10 del matí i a les 4 de la tarda) i Palau de la Música Catalana (a les 10 de la nit). Aparcament gratuït (c/ Artesania, 96). Informació: 667 436 806.

No us ho perdeu

Com a contrapunt a l'aplec, les cobles La Principal de la Bisbal i Els Montgrins, juntament amb la Banda Simfònica de les Roquetes, oferiran un selecte concert al Palau de la Música Catalana en el qual s'interpretaran sardanes de Josep Serra, Juli Garreta i Pep Ventura, entre altres grans clàssics, i obres de música popular catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.