territori

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant celebren la Setmana de la Mobilitat Sostenible

En el marc de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, prevista a Catalunya de l’11 al 18 d’octubre, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat diverses activitats. En concret, dues caminades i dues pedalades populars.

A l’Hospitalet de l’Infant, el dissabte 17 d’octubre, tindrà lloc la 'Caminada cultural', una visita guiada per diverses restes de la Guerra Civil al Coll de Balaguer que anirà a càrrec del Grup de Recerca i Investigació d’Espais de la Guerra Civil (GRIEGC). L’hora de sortida de l’autobús serà a les 10 del matí, davant el Centre Cultural Infant Pere. A les 5 de la tarda, el consistori ha programat una pedalada popular, que començarà i acabarà davant la Casa de la Vila, on en acabar s’oferirà un berenar als participants. Amb aquesta pedalada s’estrenarà oficialment la xarxa de carril bici recentment habilitada per l’Ajuntament amb la finalitat, de fomentar, igualment, una mobilitat més sostenible i segura.

A Vandellòs, el diumenge 18 d’octubre, s'organitza una pedalada i una caminada popular, que arrencaran a les 5 de la tarda a la Plaça Drs. Gil-Vernet. En finalitzar aquestes activitats, també s’obsequiarà els participants amb un berenar.

Els objectius principals d’aquestes activitats, organitzades enguany sota el lema europeu 'Tria. Canvia. Combina', és impulsar l’ús dels mitjans de transport sostenibles i, en particular, el transport públic, la bicicleta, la mobilitat a peu i els vehicles elèctrics.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia