Societat

Arenys de Munt dignifica el magatzem d'aliments

La monja Lucía Caram inaugura els mòduls des d'on Càritas i Creu Roja gestionen les necessitats dels veïns amb pocs recursos

La demanda a Serveis Socials no s'atura i són 85 les famílies ateses

Sor Lucía Caram va animar ahir a continuar treballant a favor de les persones des de les entitats del tercer sector i l'administració i amb el suport d'entitats financeres, com s'ha fet a Arenys de Munt per inaugurar el magatzem d'aliments. “Ens em d'asseure a treballar junts perquè és l'únic motiu d'esperança per tirar endavant el país”, va dir sense obviar la importància del que va qualificar de “dia històric en què tothom s'ha posat la mateixa samarreta” per donar suport al president Mas.

Des del 2008 la regidoria de Serveis Socials, en coordinació amb Càritas i la Creu Roja, ofereix ajuda a les famílies més necessitades. Una demanda que no para de créixer, amb prop de 85 famílies ateses, quan fa anys es limitaven a una vintena. La inauguració dels dos mòduls provisionals, instal·lats al veïnat de Sant Carles, permet organitzar millor el servei amb un magatzem i una botiga des d'on els voluntaris podran gestionar i els usuaris escollir els productes que els calen. La regidora de Serveis Socials, Àngels Castillo, (PSC) assegura que aquest és un primer pas, però l'objectiu és disposar d'un espai definitiu en un equipament municipal. “Això ens permetria fer un seguiment i formació i xerrades d'habits saludables entre els usuaris”, explica. Els mòduls s'han instal·lat a gràcies a un ajut de la Fundació la Caixa de 23.000 euros. La regidora explica que aviat hi instal·laran neveres per oferir també aliments frescos.

Les autoritats i representants de les entitats van destacar l'esforç dels voluntaris que tampoc para de créixer per de les necessitats. “Tot això és gràcies a uns voluntaris i a molta generositat, fet que et fa sentir orgullós.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia