Societat

Un mort i dos ferits en un tiroteig en una universitat dels EUA

Els fets han tingut lloc al campus de la Universitat Estatal de Tennessee, a Nashville

Una persona ha mort i dues més han resultat ferides a causa d'un tiroteig que ha tingut lloc aquesta matinada al campus de la Universitat Estatal de Tennessee, al sud dels Estats Units, segons ha avançat el diari local The Tennessean.

El tiroteig s'ha produït cap a les 23h de la nit hora local al campus de la universitat a Nashville i la policia segueix investigant els fets.

Sembla que el tiroteig s'ha produït arrel d'una baralla relativa a un joc de daus i ha tingut lloc en el pati exterior, segons la policia.

Aquest és el tercer succés d'aquest tipus en un centre universitari després que l'1 d'octubre passat tingués lloc l'últim tiroteig massiu en un centre d'ensenyament dels EUA, quan un home armat va irrompre en una escola d'educació superior d'Oregon, va assassinar nou persones i en va ferir nou més. L'agressor també va morir

Arran d'aquest succés d'Oregon, el president dels EUA, Barack Obama, va demanar als nord-americans que “s'unissin” contra la violència armada i va pronunciar un dur discurs en contra d'aquest fenomen i a favor de l'augment del control de les armes de foc en el país.

Només uns dies després, el 9 d'octubre , una persona va morir en un tiroteig registrar en el campus de la Universitat del Sud de Texas, prop de Houston, i aquell mateix dia va morir una altra persona a la Universitat del nord d'Arizona, també a causa d'un tiroteig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia