Osona/Ripollès

Un sou per 10 anys a Camprodon

L’ONCE deixa 240.000 euros a un veí de la vall amb el Sueldazo

Un veí de la Vall de Camprodon, del qual no ha transcendit la identitat, va aconseguir diumenge passat el premi del Sueldazo del sorteig diari de l’ONCE. Això vol dir que durant 10 anys rebrà 2.000 euros al mes, que en total sumen 24.000 euros a l’any, i que al final suposarà un premi de 240.000 euros. El venedor de la butlleta guanyadora és Jordi Bueno, que visita diàriament tots els pobles de la Vall de Camprodon venent els cupons de l’ONCE.

Bueno explica que el cupó que va vendre a l’afortunat “va ser fet a màquina”, però no va dir si recordava de qui es tractava, malgrat que estava molt content d’haver ajudat algú a ser una mica més feliç o, si més no, més ric. Camprodon pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Vic, que presta serveis a 270 afiliats i compta amb 68 agents venedors dels productes de l’organització. Aquest premi s’aconsegueix amb els quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. El punt de venda de Bueno a Camprodon és al carrer Cèsar August.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia