Societat

Sant Vicenç reclama a Correus que millori el servei

L'alcalde es queixa que hi ha veïns a qui no els porten les cartes a casa

L'empresa es compromet a estudiar-ho

L'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez (CiU), ha demanat a Correus que solucioni el problema en el repartiment postal que afecta alguns veïns del municipi. Martínez assenyala que el servei és deficitari en algunes urbanitzacions i que això provoca que els residents es vegin obligats a desplaçar-se diàriament a l'oficina de Correus per recollir la correspondència, ja que en aquestes zones el carter no hi passa.

L'alcalde ja s'ha reunit amb la responsable de zona, Marilina Carlucci, i de la trobada s'ha explicat que l'empresa limita les àrees de repartiment obligatori de correspondència basant-se en diversos criteris, com ara els quilòmetres de carrers, la densitat de població, l'accessibilitat o el volum mitjà de cartes que reben els veïns.

Segons va explicar la cap del servei, les urbanitzacions del Golf i del Balís, on es concentren les queixes, presenten unes dades baixes tant pel que fa al nombre de residents com al volum de correspondència, i és per aquest motiu que Correus no presta el servei a domicili.

L'alcalde de Sant Vicenç insisteix en la necessitat que la companyia revisi les xifres d'aquests nuclis, ja que des de l'any 2007 aquestes urbanitzacions han tingut un important creixement demogràfic que pot arribar al miler de persones.

En aquest sentit, l'Ajuntament ha facilitat a Correus les dades actualitzades de tot el poble, insistint especialment en aquesta zona, perquè pugui fer un nou estudi de dimensionament.

Una de les possibles solucions alternatives seria col·locar-hi bústies comunitàries, si finalment l'empresa manté la no-obligatorietat de repartir casa per casa les cartes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Medi Ambient

L’Ametlla i la Generalitat, enfrontats per un Pla Director Urbanístic

L’Ametlla de Mar
Societat

Ordenen el desallotjament d’un pàrquing de Reus per risc “imminent” de col·lapse

Reus
societat

Trenta famílies formaran part de la comunitat energètica del Museu Darder

banyoles
economia

El sistema per reduir les males olors de la planta de biometà de la Galera estarà plenament operatiu en dos o tres mesos

La Galera
comerç

La Copa Amèrica no condiciona gaire el comerç

Barcelona
societat

Unió de Pagesos demana anul·lar el concurs per al lloguer de les terres de Gallecs

Santa Perpètua de Mogoda

Les entitats andaluses es podran instal·lar a Els Bellots el novembre

TERRASSA
INFRASTRUCTURES

Actuen d’urgència per reparar un pont descalçat sobre el Segre

Alàs i Cerc
Societat

Tarragona celebra les festes de Sant Magí amb activitats i espectacles

Tarragona