Societat

El tren dels llacs registra un 24,3% més de viatgers

El tren dels llacs, línia que uneix Lleida i la Pobla de Segur i que gestiona Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), ha posat punt final a la temporada amb un augment en el nombre de passatgers: 7.199 visitants, xifra superior als 5.792 enregistrats l'any passat i que representa un creixement del 24,30%, segons les dades difoses ahir per FGC.

La línia turística del tren dels llacs es va posar en marxa el 4 d'abril passat i ha estat en funcionament fins al 31 d'octubre. Durant tot aquest període s'han fet un total de 26 circulacions, des de Lleida fins a la Pobla, passant per Balaguer. Aquesta setena temporada, el tren dels llacs ha posat en servei un cinquè cotxe rehabilitat. A més, s'ha aconseguit ocupar gairebé la totalitat de les places disponibles: del total de les 7.280 places, han circulat ocupades 7.199; és a dir, un 98,89%.

Quant als visitants catalans, un 65,30% procedien de Barcelona i demarcació; un 18%, de Lleida i comarques, i un 7%, de Tarragona. En la seva majoria han estat famílies amb edats compreses entre els 32 i els 55 anys i, en un 40% de les ocasions, amb nens d'1 a 13 anys.

Del total de passatgers, que ha tingut, un 41,60% han conegut el producte a través d'amics, familiars i coneguts; un 22,80%, per internet, i un 12,70%, per la premsa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.