La llar de jubilat de Dénia se suma a la reivindicació del tren Gandia-Dénia

Membres de la directiva de la llar del jubilat han firmat, a la sala de plens de l'Ajuntament, la seua adhesió a la petició del tren Gandia-Dénia en presència de l'alcaldessa, Ana Kringe. Han subscrit l'adhesió la presidenta de la llar, Carmen Bazán, Amparo Ferrer Pérez, Juan Bautista Sendra Pellicer, Nicolás de las Heras, José Bonet, Francisco Frau, Vicente Jacinto Moncho i José Ortuño Sevilla.

La primera edil ha recordat, en aquest acte de signatura, l'inici de la segona part de la campanya, que es prolongarà fins al mes de març de 2010, data en què està previst que veja la llum el pla d'infraestructures que estan elaborant el Ministeri de Foment i la Generalitat Valenciana i en el qual hi ha el compromís d'incloure el tren de rodalia Gandia-Dénia.

Amb la marca «Junts podem fer-ho realitat», aquesta nova etapa té planificades diferents activitats de suport a la reivindicació, entre les quals hi ha la possibilitat de descarregar el full de firmes d'adhesió de la pàgina web de l'Ajuntament, o la col·laboració amb la naviliera Baleària perquè els vaixells que realitzen el trajecte amb les Illes Balears posen a la disposició dels usuaris targetes de firma.

Altres de les actuacions previstes són l'arreplega de signatures en Ecodénia, Fira de la Salut i Alimentació Natural, en el centre comercial Portal de la Marina, en la Fira de Tots Sants, en el porrat de Santa Llúcia, en el Mercat Municipal i en la Cavalcada de Reis. Així mateix, continuaran els actes de signatura d'adhesions amb entitats i associacions de la ciutat, semblant al que ha protagonitzat el centre de jubilats.

La petició del tren també arribarà a la pròxima fira de turisme de Madrid, FITUR, i, el febrer de 2010, coincidint amb l'aniversari de l'últim viatge del tren Dénia-Carcaixent en 1973, s'organitzarà una xarrada en el centre d'art L'Estació, edifici que albergava l'antiga estació de tren.

Per a finalitzar, s'ha programat una exposició del 12 al 28 de març, també en el centre d'art L'Estació, en què es podran contemplar actes, documents, fotografies antigues, entre altres elements relacionats amb el tren, així com peces del Museu del Joguet de Dénia referides al ferrocarril. La mostra està organitzada per l'alcaldia i l'arxiu municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.