Societat

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola promou la campanya de Nadal del comerç local

La regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Banyeres de Mariola s'ha reunit amb els comerciants del municipi per a promoure una campanya perquè els veïns realitzen les compres de Nadal als establiments de la localitat.

La campanya ha comptat amb l'adhesió de diversos comerços i pretén, segons Sonia Beneyto, «transmetre la idea que fer les compres de Nadal a Banyeres de Mariola comporta un benefici per a tots, perquè es produeix una circulació de recursos que repercuteix directament sobre la economia local».

El lema de la campanya és: «Ara, comprar a Banyeres té premi. Comerç local, en benefici de tots». Els consumidors que compren als comerços adherits participaran en un sorteig de tres premis de cent euros i sis premis de cinquanta euros que estan patrocinats per l'Ajuntament.

La campanya es posa en marxa el 23 de novembre i durarà fins el 6 de gener de 2016. Els premis que rebran els guanyadors s'hauran de gastar als establiments que s'han adherit a la iniciativa abans del 31 de gener de 2016. El sorteig es farà a les dependències de l'Ajuntament de Banyeres de Mariola el dia 9 de gener de 2016, a partir de les les 19 hores.

El PSOE també recapta

J. Ricard Berenguer

Coincidint amb la fi de la campanya “ Aquest Nadal, cap xiquet sense regal” que promou l'Agrupació socialista de Banyeres de Mariola, el Director de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Federico Buyolo García va visitar la localitat el darrer 21 de novembre dins la celebració d'un acte organitzat pel PSOE local.

La jornada va començar a la seu del partit en la que va ser rebut per l'Executiva local i simpatitzants, on va destacar la solidaritat i les ganes de lluitar pels més necessitats. Posteriorment, el Director de Cooperació va visitar l'Oficina de Turisme, el Museu Valencià del Paper i el Museu de l'Espardenya on va apreciar els vestigis del passat industrial de la població, quedant complagut per la seua visita a Banyeres.

Quant al resultat de la campanya de recollida de joguets, els membres de l'Executiva local del PSOE han informat que «la campanya ha tornat a ser de nou molt positiva, després de quatre anys de celebració, al superar-se una vegada més les expectatives creades respecte a l'edició anterior». Segons la informació facilitada, enguany ha hagut un increment de joguets i, sobretot, més donació de roba infantil. Així doncs, les donacions seran lliurades a l'assembla local de Creu Roja per a que els facen arribar als més necessitats en les properes festes de Nadal. Des del PSOE es vol agrair la col·laboració ciutadana rebuda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia