Societat

malgrat de mar

La cursa del Miner de Ferro aplega 450 participants

Un total de 450 participants, entre corredors i caminants, van participar finalment diumenge en la cinquena edició de la cursa del Miner de Ferro de Malgrat, organitzada pel Grup Excursionista Malgratenc (GEM). El mal temps de finals d'agost, que va coincidir amb la festa major de Sant Roc, va obligar a suspendre la cursa i a traslladar-la al novembre. Malgrat que, segons els organitzadors, es van vendre els 550 dorsals disponibles, al final hi va participar menys gent. La trobada esportiva tenia dos recorreguts: un de vuit quilòmetres i un altre de tretze.