Societat

Presó provisional sense fiança per un dels detinguts per la pallissa a un jove a Malgrat de Mar

Els altres vuit implicats queden en llibertat amb càrrecs

Tots ells són imputats pel delicte de temptativa d'homicidi

El Jutjat d'Instrucció número 4 de Granollers ha decretat presó provisional per a un dels 9 detinguts per l'agressió a un jove el passat diumenge a Malgrat de Mar. La resta ha quedat en llibertat amb càrrecs. Tots ells estan imputats pel delicte de temptativa d'homicidi.

Després de prendre declaració als acusats entre dimecres al vespre i aquest dijous al matí, la jutgessa ha decidit ordenar l'ingrés a presó provisional comunicada i sense fiança per a un home que hauria tingut una major implicació en la pallissa per evitar el risc de fuga o la destrucció de proves.

Segons diversos testimonis, hauria estat aquest detingut qui va donar a la víctima el cop de puny que la va deixar inconscient. La magistrada apunta que el suposat principal agressor també hauria colpejat la víctima amb puntades de peu i s'hauria vantat d'haver-ho fet davant la resta d'implicats en la baralla.

El detingut podria enfrontar-se ara a penes d'entre cinc i deu anys de presó.

Els fets van passar la matinada del 22 de novembre al tancament de la discoteca Tropicana. La víctima va patir diversos cops al cap i actualment es troba a Can Ruti “en situació d'extrema gravetat”, ja que necessita mesures de suport vital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.