Societat

La Fira d'Hivern de Porqueres es fa més gran

La programació, que s'obre avui, incorpora un apartat d'entitats locals

La 20a Fira d'Hivern de Porqueres comença aquest vespre amb un programa que abasta fins dimarts. L'edició d'aquest any presenta unes quantes novetats. La principal és la creació de la fira d'entitats i de productes locals, que aplegarà unes 25 parades. El lloc on estaran –la plaça Major– també és una estrena, ja que fins ara no s'havia utilitzat aquest espai per a la Fira d'Hivern. La plaça Major també serà l'escenari d'activitats tan arrelades en el programa de la fira com el concurs de dibuix sobre asfalt (diumenge, 10.30 h) i la fira del petit mercader (dimarts, 10 h), dedicada a la venda de joguines de segona mà, que inclourà una recollida de joguines per a Càritas; així com la quarta trobada castellera (dimarts, 11 h), amb la colla local Esperxats de l'Estany i dues de convidades: Minyons de Santa Cristina i Castellers de Montcada.

Una altra incorporació al programa és un concert de playback juvenil i familiar (dissabte, 19 h, centre cívic. Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer fins avui al centre cívic.

En total, es proposen 16 activitats molt diverses. A banda de les esmentades, hi haurà concerts, una exhibició de skate i patinet, un espectacle infantil, una visita guiada al baixador de Mata del Tren Pinxo, la cursa popular, un concurs d'elaboració d'allioli, una marató de ciclisme indoor i un campionat de petanca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.