La grip A afecta els alumnes d'una escola de Torrent

El col·legi concertat el Drac de Torrent ha hagut d'aplicar el protocol establit contra la grip A en haver-se produït un brot d'aquesta malaltia. El passat dijous, una vintena d'alumnes de primer d'ESO van presentar símptomes del virus. Cinc d'aquests xiquets van ser remesos a l'hospital i en dos casos les proves de la grip A van donar positiu.

El centre va aprofitar els quatre dies sense classe per a la celebració del Nou d'Octubre i la festa del Pilar per a netejar i ventilar totes les instal·lacions. Les classes es van reprendre ahir amb normalitat, tot i que els alumnes afectats i els seus companys es quedaran a casa fins al proper dilluns per decisió conjunta del col·legi i els pares. La direcció del centre va enviar correus electrònics a les famílies dels alumnes afectats durant els dies festius i van penjar un comunicat en la seua web i en totes les portes del col·legi per informar dels passos que s'havien seguit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.