Societat

Extingits els incendis a dues indústries de Salt i Arenys de Munt

Les flames cremen completament una nau de 2.000 m2 de l'empresa S3 Engine Parts i una altra de 500 m2 de superfície de la firma Trastamo

Cap persona resulta ferida en els dos sinistres

Els dos incendis que han afectat dues instal·lacions industrials a Salt i Arenys de Munt ja han estat extingits, segons informen els Bombers de la Generalitat.

El foc que ha cremat des de les cinc de la matinada en una nau de l'empresa S3 Engine Parts de Salt , dedicada a la fabricació de recanvis de motos de trial, ha estat donat per extingit cap a les cinc de la tarda. L'incendi ja s'ha donat per controlat a dos quarts de nou del matí i des d'aleshores set dotacions dels Bombers han estat remullant i inspeccionant la zona fins que l'han pogut donar per extingit. Fins a 26 dotacions del cos d'emergències han treballat en les tasques per apagar aquest foc.

La fàbrica, de 2.000 m2 de superfície, ha quedat completament cremada i les flames han malmès parcialment la nau adjacent, que pertany a la firma La Jabugueña, dedicada al sector del pernil. En aquesta segona nau tan sols hi ha hagut esquerdes a la paret que la separa d'S3 Engine Parts.

Cap persona no ha resultat ferida com i Tampoc ha calgut fer desallotjaments, ja que a l'interior del local no hi havia ningú en el moment del sinistre. Les causes del foc encara no s'han determinat.

Foc a Arenys de Munt

Els Bombers han extingit aquest divendres al migdia un altre incendi en una indústria química ubicada en un polígon d'Arenys de Munt . El foc ha començat a cap tres quarts de set del matí en una nau de l'empresa Trastamo, que fabrica pintures i vernissos.

L'incendi ha destruït completament una nau de planta baixa més altell de 500m2 de superfície on es concentra la producció. Una nau adjacent de 1.000 m2 on s'emmagatzemen les matèries primeres de l'empresa no ha resultat afectada, ja que els Bombers han aconseguit aïllar les flames. En total, hi han treballat 26 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, que ja s'han retirat del lloc dels fets.

En aquest cas tampoc s'ha hagut de lamentar cap persona ferida. Les causes de l'incendi encara no s'han determinat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SERVEIS

Abonament bonificat entre Tarragona i Barcelona durant el tall de Rodalies

Barcelona

Es lliuren els 19ns premis d’Educació Josep Pallach

figueres

Jornada de portes obertes al Campus de l’Experiència per segon any

CALONGE I SANT ANTONI

Els Bombers treballen amb 66 dotacions en dos incendis forestals a Cabacés i Porrera

CABACÉS
MEDI AMBIENT

El balanç de la campanya d’incendis a l’àrea de Barcelona es tanca amb 135 focs

Barcelona

Vaga indefinida dels treballadors de recollida de brossa al Baix Ebre i Montsià

TORTOSA

Fil a l’agulla per fer la segona residència pública per a gent gran

SANT CUGAT DEL VALLÈS
espai

Acaba amb èxit el primer passeig espacial privat de la història

barcelona
MEDI AMBIENT

Tret de sortida per un turisme sostenible de sol i platja al delta del Llobregat

El Prat de Llobregat