Societat

Els ‘clicks' tornen a Premià de Mar

Protagonitzen una exposició amb diorames de diferents èpoques

Els famosos clicks de Playmobil tornen a Premià de Mar. I és que a partir d'avui el Museu de l'Estampació del municipi presenta una nova exposició d'aquestes figuretes de joguina, amb diversos diorames de temàtica paleontològica i arqueològica. Els visitants tindran l'ocasió de veure ambients de l'època dels dinosaures, de la prehistòria, del temps dels egipcis, de l'època romana i fins i tot de l'època medieval. A més, també hi haurà l'ambientació d'una excavació arqueològica –la del jaciment romà de Can Farrerons– i la d'un museu arqueològic.

Amb aquesta exposició, el Museu de l'Estampació vol recordar dos esdeveniments importants viscuts aquest 2015: l'obertura del Museu Romà i la remodelació de l'exposició permanent d'arqueologia.

L'exposició, que inclou uns tres-cents clicks degudament equipats, es podrà visitar durant quatre caps de setmana i es pot obtenir una invitació al web del mateix museu. Aquesta no és la primera vegada que el Museu de l'Estampació de Premià de Mar fa una exposició amb clicks, ja que l'any passat ja es va fer una mostra de Playmobil, i en aquella ocasió es va dedicar a diferents aspectes de la vida i la història de Premià de Mar. L'èxit va ser absolut, ja que en tres caps de setmana la van visitar unes cinc mil persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia