Societat

Engrunes de la loteria de Nadal a Blanes, Girona, la Garrotxa i l'Alt Empordà

A la Jonquera, Colera i Sant Joan les Fonts es van vendre tres dècims del tercer premi per terminal

Un altre dècim d'un quart premi, a Figueres

Les comarques gironines no van poder recuperar ahir, ni de bon tros, el que han invertit en aquest sorteig de la loteria de Nadal: només van aparèixer dècims aïllats i alguna sèrie premiada, del tercer i els quarts i cinquens premis, repartits pel territori.

L'administració número 3 de Blanes, El Follet, va vendre deu dècims d'un dels cinquens premis de la rifa de Nadal, el 00943, valorats en 6.000 euros per dècim. El seu propietari, Josep Lluís Huélamo, reconeixia que li ha fet molta il·lusió que quedés ben repartit, perquè els ha venut tots per finestreta. Ahir al matí, tant ell com la seva dona, Loli Orellana, amb qui gestiona l'administració, desconeixien qui podien ser els afortunats perquè tenen una clientela molt variada. Està situada al carrer Sebastià Llorens, al barri de Mas Enlaire, just davant del CAP i molt a prop del mercat municipal. Es dóna el cas que l'any passat ja van vendre un dècim d'un quart premi de la rifa de Nadal per valor de 20.000 euros. “L'experiència és un grau i ho hem viscut amb més calma”, va explicar Huélamo. També es va vendre un dècim d'aquest número premiat a Vilobí d'Onyar.

A Girona, el poc que ha esquitxat dels premis principals, també per terminal, el va donar la propietària de l'estanc de la plaça de l'Assumpció, Mònica Sureda, amb un dècim del 43221, un cinquè premi, repartint 6.000 euros i confiant, això sí, que el premiat sigui algú del barri de Sant Narcís. L'administració Sagarrull, de la plaça Marquès de Camps, va vendre una sèrie del número anterior al del primer premi, per tant, el 79139, premiada amb 2.100 euros el dècim, la qual cosa representa un total de 21.000 euros en premis.

A la Garrotxa, s'han esgarrapat de dos premis. A la llibreria Rosa de Sant Joan les Fonts, van repartir 50.000 euros corresponents a un dècim fet a màquina del tercer premi, el 05163. I l'administració número 2 d'Olot va repartir 6.000 euros també d'un dècim fet a màquina d'un cinquè premi, el 43221. Aquesta administració del carrer de Sant Pere Màrtir de la capital garrotxina ja va repartir, el 2012, deu dècims del tercer premi.

A l'Alt Empordà també hi ha hagut diverses administracions que han repartit sort, però amb imports petits de diners. El més matiner va ser el 18102, un cinquè premi del qual l'administració número 1 de Figueres va vendre un dècim, segurament per terminal. L'administració del carrer Besalú ha repartit 6.000 euros d'un dècim. L'estanc i administració del carrer Monturiol número 11, també a Figueres, també va repartir un sol dècim i per màquina, però amb un premi més important. Un quart, el 71119, premiat amb 20.000 euros. “No sabem massa res, es pot haver venut de l'agost fins ara, perquè quan es ven per terminal és més complicat de saber”, deien els administradors. A última hora, un dels tercers premis, el 05163, portava sort a la Jonquera i a Colera. En tots dos casos, es van vendre un dècim premiat amb 50.000 euros. En el primer cas es tractava de la cafeteria Marfil, del centre de la Jonquera, que ven loteria per terminal. I en el segon cas, a Colera, també es venia per màquina. En tots els casos hi va haver certa confusió inicialment, ja que els propietaris mateixos no sabien quants diners havien repartit.

També s'han repartit a la demarcació força diners amb terminacions i premis menors. És el cas de la Loteria Merche de Girona, per exemple, que calcula que ha repartit 1.510.000 d'euros.

Més informació, de les planes 42 a 45



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Desallotgen un bloc de quatre pisos de Badalona per risc de col·lapse després de l’aparició d’una esquerda

Badalona
societat

Girona crearà una aplicació destinada al turisme de natura de les hortes de Santa Eugènia

girona
societat

Llargues cues per votar a la consulta popular sobre el futur del camp de golf

Matadepera
societat

L'Aeroport de Girona supera els 750.000 passatgers al primer semestre

vilobí d’onyar
societat

Noves troballes en el curs internacional d’arqueologia de la Ciutadella

roses
societat

Bagà crea dues rutes per conèixer els 6 búnquers de Coll de Pal

Bagà
salut

L’Hospital Santa Caterina reforma l’àrea d’esterilització

girona

Nissan revoluciona Fornells de la Selva amb les noves instal·lacions de Camps Motor

L’hort medieval del monestir de Pedralbes