Societat

Rebaixen la fiança a Poblet pel cas Innova

L'Audiència Provincial de Tarragona ha decidit rebaixar la fiança que el titular del jutjat d'instrucció número 3 de Reus, l'instructor del conegut com a cas Innova, havia imposat a l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, a sis edils més i a un tècnic municipal, tots ells imputats per presumptes delictes contra l'administració pública en el cas relacionat amb la construcció del CAP de Vila-seca.

En concret, la resolució notificada ahir rebaixa la fiança dels 280.000 euros inicials fins a 10.000 euros. Aquesta decisió judicial constitueix una nova desautorització de l'Audiència Provincial al magistrat del cas Innova en aquest cas. En concret, l'òrgan judicial ja va acceptar el mes de març passat el recurs de l'Ajuntament de Vila-seca i va segregar la peça de la macrocausa d'Innova, traslladant-la als jutjats de Tarragona, partit judicial al qual pertany Vila-seca.

El consistori va celebrar ahir en un comunicat la nova decisió de l'Audiència i va recordar que la fiança inicial era “desorbitada i injustificada”. Així mateix, el comunicat destaca que els representants municipals imputats estan a la disposició de la justícia per “aclarir definitivament” el cas i procedir, per tant, “al seu arxivament”.

El cas se centra en irregularitats en la construcció del CAP i la contractació de l'arquitecte Jorge Batesteza.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia