Societat

Presó provisional sense fiança per al presumpte assassí d'una dona a Castellar del Vallès

El detingut, que havia trucat per alertar de la trobada del cadàver, està acusat d'homicidi i d'un delicte d'abús sexual

El jutge ha decretat presó provisional sense fiança per al detingut com a presumpte autor de l'assassinat d'una dona a Castellar del Vallès (Vallès Occidental), segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. El detingut està acusat d'homicidi i d'un delicte d'abús sexual.

El succés va passar dissabte quan una dona de 32 anys va ser trobada sense vida, amb almenys un cop, estirada en unes escales de casa seva a la urbanització Aire Sol de Castellar del Vallès. El cadàver de la dona va ser localitzat dissabte a la tarda, despullada i amb un plàstic que li embolicava el cos, per agents de la policia local.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per intentar determinar si es tractava d'un homicidi o d'un accident, en caure la dona per les escales. Els agents van acabar detenint l'home que havia trucat per alertar de la trobada del cadàver. L'autòpsia del cadàver ha estat determinant per establir que la dona va morir per una causa violenta i que també havia patit abús sexual.

El detingut va declarar aquest dilluns al jutjat número quatre de Sabadell en funcions de guàrdia. Després de la declaració, el jutjat va decretar la presó provisional comunicada sense fiança per un presumpte delicte d'abús sexual i un altre d'homicidi. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia