Societat

Sort enllesteix el camí de les escoles

S'ha arreglat el camí que dóna accés a l'escola, l'institut, l'arxiu i el castell

Aquest mes s'ha donat l'impuls final a les obres d'adequació del camí de vianants que uneix la part baixa del poble amb la zona de les escoles, l'arxiu i el castell. Les obres van començar a la tardor i el consistori afirma que estaran a punt amb tota probabilitat per al reinici de l'activitat escolar aquest gener.

Fins ara hi havia un camí sense asfaltar i estret, gairebé com un corriol en algun punt. Amb l'obra, el camí s'ha eixamplat, s'ha asfaltat i s'hi han posat baranes de seguretat. Un dels problemes que hi havia a l'hora d'accedir a la zona escolar és que l'autobús que transporta els alumnes de fora de Sort fa parada davant del consell comarcal, a l'altre costat del camí, i els nois i les noies l'han de travessar caminant.

Un hort per als escolars

Les obres les ha fet el consistori a través de la brigada municipal i han convertit l'accés en un camí més còmode i segur. A més, s'ha arranjat un petit espai al costat de l'escola com a hort urbà, que estarà al servei de les activitats de l'escola i l'institut. Segons han explicat fonts de l'Ajuntament, tant l'adequació del camí com l'hort urbà eren una demanda dels veïns de Sort i de la comunitat educativa dels centres, i també facilita l'accés a l'Arxiu Comarcal. “És una obra petita però era molt necessària”, ha explicat el tinent d'alcalde Baldo Farré.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia