Societat

Tàrrega apuja les sancions per maltractament d'animals

L'Ajuntament de Tàrrega endurirà les sancions imposades en casos de maltractament o abandonament d'animals domèstics, segons es desprèn de la modificació de l'ordenança municipal de control i tinença d'animals aprovada en el ple municipal d'ahir. Segons recull el nou text, les infraccions de maltractament o abandonament d'un animal, considerades de caràcter molt greu, podrien implicar una multa de fins a 500 euros, triplicant l'import màxim actual, que podia ser de fins a 150 euros. També es considera infracció molt greu el sacrifici d'un animal sense control veterinari o dur sense morrió gossos de races perilloses. Així mateix, també augmentaran fins a 300 euros les sancions contra qui no reculli els excrements de gossos a l'espai públic.

Amb l'enduriment de les sancions, l'Ajuntament de Tàrrega vol posar fre a la problemàtica de les defecacions canines al carrer. Durant els darrers anys el consistori targarí ha dut a terme diverses campanyes de civisme, però malgrat això es continuen detectant propietaris de gossos que no respecten l'ordenança. El règim sancionador d'infraccions greus també s'aplicarà en altres situacions, com quan els propietaris deixin orinar els seus gossos en façanes d'edificis o mobiliari urbà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia