Societat

Un home mata a trets una dona en ple carrer de Vila-seca i se suïcida

L'autor del crim es dispara amb la mateixa arma després de l'agressió i mor poc després a l'hospital

S'investiga si l'atacant i la víctima tenien algun vincle

Un home ha matat aquest matí a trets una dona enmig del carrer a la població de Vila-seca (Tarragonès). L'agressor s'ha suïcidat després del crim. Els investigadors no descarten que es tracti d'un nou cas de violència de gènere.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, els fets han passat cap a tres quarts de deu del matí a la cruïlla dels carrers De les Creus i Sant Bernat Calbó de Vila-seca. Quan els agents han arribat al lloc dels fets han trobat la dona morta i un home malferit que estava rebent maniobres de reanimació per part d'efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La principal hipòtesi és que el presumpte autor del crim ha disparat amb una escopeta contra la víctima i posteriorment s'ha disparat amb la mateixa arma.

L'agressor ha pogut ser reanimat pels equips del SEM i ha estat evacuat en estat crític a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on ha acabat morint.

S'investiga ara si l'agressor, un home de 59 anys, i la dona, de 43 anys, tots dos nacionalitat espanyola, tenien alguna mena de vincle previ a l'incident. Fonts de la policia apunten a la violència masclista com a principal mòbil del crim, segons informa Efe. L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Camp de Tarragona s'ha fet càrrec de la investigació



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia