territori

Nous programes d’activitats juvenils a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Aquest mes de gener s’estrena el nou programa d’activitats juvenils que organitza la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant; i també el nou programa Tok’l 2, que organitza la mateixa regidoria juntament amb el departament de Joventut de Mont-roig del Camp i Miami Platja.

El programa municipal, de periodicitat trimestral, inclou activitats fixes per a tots els dies de la setmana. En concret, al Casal de Joves de l’Hospitalet, es farà zumba,i cursos de dinàmiques en anglès, restauració de mobles, rebosteria i teatre. Al Casal de Joves de Vandellòs s'hi realitzarà cinema i un curs de rebosteria. Així mateix,  tots els dimarts, dimecres i dijous, hi ha  programada L’hora del deure al Casal de Joves de l’Hospitalet, de les 16.00 a les 18.00 hores.

A més d’aquestes propostes setmanals, el mateix programa conté cada mes diferents activitats puntuals, previstes per als caps de setmana, principalment. Per exemple, dinàmiques en anglès i taller de màscares, Festa de l’orgull zombi, taller de bijuteria i campionat de Just Dance; la festa d’aniversari del Casal de Joves de Vandellòs i el programa de PasquaJove16.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i estan pensades per a un públic a partir de 12 anys. Els interessats a participar s’hi han d’inscriure, i poden consultar més informació a www.vandellos-hospitalet.cat.

D’altra banda, el nou programa Tok’l 2, que és semestral, posa a l’abast del col·lectiu jove una sortida cada mes, a uns preus molt assequibles. La primera és prevista per al proper 23 de gener i duu per títol Fantasmas de Barcelona. La sortida del 13 de febrer tindrà com a destinació novament Barcelona, en aquest cas per anar a veure l’obra de teatre Absurds i singulars; la dels dies 4, 5 i 6 de març consistirà en una sortida a la neu, a l’estació d’esquí de Vallnord; la del 30 d’abril, serà una visita a Montblanc durant la celebració de la Setmana Medieval (aquesta sortida serà gratuïta); la del 14 de maig, al parc d’atraccions del Tibidabo; i la dels dies 18 i 19 de juny, a València, per veure la Ciutat de les Arts i de les Ciències i el Bioparc.  Més informació i inscripcions als Casals de Joves (977 56 90 26) i a http://blocs.xarxanet.org/cjvandellos.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Una alga invasora s’expandeix al fons marí del PN de les Illes Medes

TORROELLA DE MONTGRÍ
successos

Rescaten un home que havia caigut en un pou

HORTA DE SANT JOAN

L’arqueopac de les Coves de Serinyà s’estrena amb 650 visitants en un mes

BANYOLES
tradicions

Els carrers de Gràcia ja llueixen però el conflicte per la cultura popular no s’atura

BARCELONA
política

La UB se situa entre les 200 millors universitats del món

barcelona
Meteorologia

Desactivada l’alerta per risc de precipitacions fortes

BARCELONA

Cassà de la Selva ha superat els 90 litres per metre quadrat durant l’episodi de pluja

CASSÀ DE LA SELVA

Un arbre caigut sobre una catenària ha tingut la via tallada a Fornells fins fa una hora

FORNELLS DE LA SELVA
SEGURETAT

La Guàrdia Urbana ja usa drons per vigilar l’Horta de Lleida

LLEIDA