Societat

Un veí de Sant Pol de Mar mor apunyalat enmig del carrer

L'Ajuntament decideix suspendre els actes de la festa major en senyal de dol

Commoció entre els veïns de Sant Pol de Mar a poques hores de començar la festa major d'hivern. Ahir a quarts de set de la tarda un home en va matar un altre en ple carrer amb un ganivet. La víctima, segons van confirmar ahir fonts municipals, és Bruno Pomés, de 35 anys, fill d'una de les famílies més conegudes del poble, propietaris del restaurant Voramar, a l'avinguda Doctor Furest, i nebot de l'exalcalde Francesc Pomés. Mentre que els Mossos d'Esquadra vinculen l'homicidi a una baralla entre els dos homes, altres fonts coneixedores del cas parlen que l'atacant va anar a buscar la víctima i li va clavar el ganivet “amb traïdoria”. Les mateixes fonts asseguren que l'agressor no va fugir i que va ser detingut sense oposar resistència. Els fets van passar al carrer Pau Simó, darrere de l'hotel Gran Sol, i amb la presència de testimonis. Segons els Mossos, al voltant d'un quart de set de la tarda una trucada al telèfon d'emergències del 112 alertava que hi havia una baralla entre dos homes que va acabar amb la mort d'un d'ells.

Festa major suspesa

L'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido (CiU), es va mostrar consternada pel crim i va anunciar que havia donat ordre que se suspenguessin tots els actes oficials i festius de la festa major de Sant Pau, excepte els culturals i infantils, i es decretaven tres dies de dol. “No ens en sabem avenir. Davant de fets com aquests només podem mostrar el nostre major suport a la família”, va dir. Avui es fa una crida a la ciutadania perquè participi en el minut de silenci convocat a les 12 del migdia davant l'ajuntament en senyal de condemna de l'homicidi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia