Societat

societat

Iniciativa solidària de l'Obra Social de Sant Joan de Déu

L'Obra Social de Sant Joan de Déu va presentar ahir la mobilització solidària Cafè Magic Line al mercat de l'Abaceria Central del barri barceloní de Gràcia, juntament amb l'actor Bruno Oro, amb la finalitat de recaptar fons per a programes socials. L'objectiu del Cafè Magic Line és posar a l'abast de tothom l'organització d'una activitat solidària a través de les inscripcions a la pàgina web www.cafemagicline.org i l'entrega d'un lot de materials per facilitar l'organització de l'acte.

L'esdeveniment central de la Magic Line és una caminada amb equips i no competitiva que recorrerà els turons de Barcelona el proper 28 de febrer. En l'edició anterior hi van participar fins a 10.000 persones. En l'actual, està previst fer una festa final. La campanya solidària inclou un gran nombre d'activitats. Entre d'altres, s'ofereixen guardioles Magic Line, receptes de pastisseria, invitacions electròniques per enviar als convidats, cartells i fullets de difusió, plantilles per decorar pastissos amb el lema Som el que compartim i agraïments electrònics per als participants. Es pot prendre part en la iniciativa fins al 31 de març, data en què es tancarà el període per fer els donatius. L'Obra Social Sant Joan de Déu destina els fons a programes de suport a persones en situació de vulnerabilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia