Societat

Un noi de 17 anys ferit crític en ser envestit per un tren en un pas a nivell a Mollerussa

Era l'ocupant d'un ciclomotor el conductor del qual ha resultat ferit lleu

Els joves han travessat les vies amb les barreres abaixades

Un jove de disset anys ha resultat ferit crític en ser envestit pel tren quan travessava a bord d'un ciclomotor un pas a nivell amb les barreres abaixades a Mollerussa, segons han explicat els Mossos d'Esquadra citant fonts testimonials. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de set de la tarda d'aquest dimarts. El jove era l'acompanyant del ciclomotor i el conductor, també de disset anys, ha resultat ferit lleu. Segons ha pogut saber l'ACN, els dos joves han travessat quan el tren era a pocs metres. Han pogut travessar però han caigut just a la sortida de la via. Ha estat aleshores quan l'acompanyant ha estat atropellat pel tren.

El tren que ha atropellat el jove recorria el trajecte Cervera-Lleida. Després del succés ha quedat aturat. Els passatgers han estat transbordats a un autobús per continuar el viatge. Mossos d'Esquadra, Policia Local, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dels Bombers han actuat al lloc dels fets.

Al ferit crític se li han hagut de practicar maniobres de reanimació in situ dues vegades. Després ha estat traslladat a un centre hospitalari en estat crític.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.