Societat

Junqueras afirma que una consulta sobre BCN World caldria fer-la a tota Catalunya

El vicepresident constata que l'anterior projecte era “un error” i que el nou s'ha d'enfocar cap al turisme familiar i no ha de prioritzar el joc

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, ha afirmat aquest dimecres que si s'acaba celebrant una consulta sobre el projecte conegut anteriorment com BCN World aquesta es faci a tots els catalans “atès que és un projecte rellevant pel conjunt del model turístic i econòmic”. Des de Tarragona, Junqueras ha constatat que el projecte previst inicialment al CRT de Vila-seca i Salou “es va demostrar que era un error” i un “gran fracàs”, i s'ha compromès a tirar endavant “el millor projecte possible”. El vicepresident del Govern s'ha mostrat partidari d'impulsar un projecte que potenciï el turisme de caràcter familiar, de convencions i de lleure com PortAventura i, en cap cas, ha dit, que prioritzi l'àmbit del joc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.